Over Just PHIT

Just PHIT is eind 2011 opgericht door Patrick Heemskerk. Hij is een enthousiaste .NET ontwikkelaar, met veel kennis van Internet en Intranet oplossingen. De afgelopen 19 jaar is hij werkzaam geweest in de automatisering en heeft hij zichzelf ontwikkeld tot een gedreven specialist. Door de opgedane ervaring is een solide basis ontstaan waaruit hij kan putten als specialist in het Microsoft platform. Hij kan niet alleen als frontend ontwikkelaar, maar ook als backend ontwikkelaar werkzaam zijn. Daarnaast kan hij zowel in teamverband als zelfstandig goed werken.

Just PHIT is gericht op het leveren van ICT maatwerk diensten voor zowel de particuliere als voor de zakelijke markt. De kennis en professionaliteit van Just PHIT kan voor korte of langere termijn op freelance basis of projectbasis worden ingehuurd, waarbij diverse samenwerkingsvormen bespreekbaar zijn.

Recente projecten

SharePoint Foundation - VVEA

Voor de VVEA is een website ontwikkeld op basis van SharePoint Foundation.
Meer...

SharePoint 2010 - 3D

Voor een bouwonderneming in Midden-Nederland is een nieuw concept ontwikkeld.
Meer...

SharePoint 2010 - Microsoft

Voor een klant van Microsoft is een self-service portal ontwikkeld in SharePoint 2010, waarbij tijdens de ontwikkeling rekening is gehouden met het Microsoft Online platform (geen Sandboxed solution).
Meer...