Diensten - .NET maatwerk

Een applicatie die voldoet aan uw specifieke wensen is veelal niet standaard te koop. Just PHIT heeft meer dan tien jaar ervaring met het ontwikkelen van applicaties en helpt u daarom graag aan een op maat gemaakte applicatie.

Het kan natuurlijk zijn dat u geen tijd heeft om een software development project intern te laten uitvoeren en te begeleiden. Of misschien weet u helemaal niets van software development af, u weet alleen wat het eindresultaat moet zijn. Maatwerk software door Just PHIT laten ontwikkelen biedt de oplossing. Wij kunnen voor u een .NET applicatie ontwikkelen die 100% aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Just PHIT kan uw volledige project uit handen nemen, zowel de begeleiding als het programmeren zelf. Just PHIT heeft veel ervaring opgedaan met software development in uiteenlopende organisaties. Met deze ervaring kunnen wij u helpen, van een upgrade van uw huidige maatwerk applicatie tot het bouwen van een compleet nieuwe maatwerk applicatie. Just PHIT weet hoe ze een sofware development project moeten aanpakken en er voor zorgen dat het eindresultaat voldoet aan uw wensen.