Diensten - Document management

Met behulp van SharePoint kan Just PHIT ervoor zorgen dat documentenstromen binnen uw bedrijf beheersbaar blijven. SharePoint stelt u in staat om op alle niveaus binnen uw organisatie goed te kunnen samenwerken. Uw medewekers hebben dan gemakkelijk toegang tot actuele informatie en kunnen zo eenvoudig samenwerken aan documenten, zowel met collega’s op kantoor, onderweg of thuis.

Wat is SharePoint?

SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als basis voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op het intranet gebeurt. Veel organisaties gebruiken SharePoint met name voor samenwerken aan documenten en voor het contentbeheer van het intranet. Maar er kan nog veel meer met SharePoint. Haalt u alles uit uw platform zonder het extra opleiden van uw medewerkers? Gebruikt u SharePoint bijvoorbeeld als content management systeem voor uw publieke website of gebruikt u een ander product?

Zaakgericht werken

Met zaakgericht werken wordt al het werk, waarvan kwaliteit en doorlooptijd bewaakt moet worden, vastgelegd als zaak. Bij elke zaak, inclusief bijbehorende documenten en formulieren, hoort een zaakdossier. Met deze geautomatiseerde digitale dossiers kunnen medewerkers op de hoogte gehouden worden van de status van een zaak. Met SharePoint 2010 kunt u zorgen dat vanaf de start van een zaak of proces de documenten grotendeels via digitale weg automatisch worden geborgd en beheerd.

Doe meer met SharePoint 2007

Ook als uw organisatie nog niet toe is aan een migratie naar SharePoint 2010, kunt u waarschijnlijk nog veel meer halen uit uw huidige SharePoint 2007 omgeving. Wanneer u SharePoint 2007 operationeel heeft maar nog geen optimaal gebruik maakt van alle voordelen die SharePoint u biedt, biedt Just PHIT u advies hoe u uw collega's kunt mobiliseren beter gebruik te maken van de huidige omgeving.

Direct aan de slag met SharePoint 2010

Wilt u snel aan de slag met SharePoint 2010? Just PHIT richt voor u een SharePoint 2010 omgeving in - op basis van de standaard functionaliteiten - waarin uw medewerkers direct informatie en kennis kunnen delen en kunnen samenwerken aan documenten en projecten.
Daarnaast doen uw interne projectleden functionele kennis op van SharePoint 2010 en zijn zij in staat deze kennis direct toe te passen binnen de SharePoint werkomgeving.
De Just Start SharePoint 2010 bevat onder andere:

  • - geïnstalleerde en geconfigureerde SharePoint omgeving op uw hardware
  • - systeemdocumentatie voor uw beheerders
  • - basiscursus voor interne projectleden
  • - gebruikerstraining
  • - basis inrichting van uw SharePoint 2010 omgeving 
  • - naslagmateriaal voor gebruikers 
  • - overzicht van mogelijke vervolgstappen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van SharePoint 2010 voor uw organisatie, of wilt u meer informatie over de Just Start SharePoint 2010?
Neemt u dan contact op met Patrick Heemskerk van Just PHIT op nr. 06 - 53 93 49 24.