Diensten

Wat kan Just PHIT voor u betekenen? Just PHIT wilt particulieren, bedrijven, instellingen en overheden graag ondersteunen bij het ontwerpen en ontwikkelen van ICT maatwerkdiensten. De werkwijze van Just PHIT wordt gekenmerkt door een no-nonsense aanpak waarbij het oplossen van het probleem en voortgang van het proces centraal staat.

Document management oplossingen

Met behulp van SharePoint kan Just PHIT zorgen dat documentenstromen binnen uw bedrijf beheersbaar blijven. SharePoint stelt u in staat om op alle niveaus binnen uw organisatie goed te kunnen samenwerken. Uw mensen hebben gemakkelijk toegang tot actuele informatie en kunnen zo eenvoudig samenwerken aan documenten, zowel met collega’s op kantoor, onderweg of thuis.
Meer...

Content management oplossingen

Een content management systeem zorgt ervoor dat u uw website eenvoudig zelf kunt beheren, zonder tussenkomst van een technische partij. Just PHIT zet het Orchard CMS in voor dit doeleind. Dit content management systeem stelt u in staat overal ter wereld uw content eenvoudig te kunnen beheren.
Meer...

Maatwerk oplossingen

Een applicatie die voldoet aan uw specifieke wensen is veelal niet standaard te koop. Just PHIT heeft meer dan tien jaar ervaring met het ontwikkelen van applicaties en helpt u daarom graag aan een op maat gemaakte applicatie.
Meer...

Direct contact

Bel 06 - 53 93 49 24